WWEBGFederation

Bulgarian E-FED
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 2. Neville vs. Cody Rhodes - Normal Rules

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
uliqnbg
Admin
avatar

Posts : 24
Join date : 2017-08-04

PostSubject: 2. Neville vs. Cody Rhodes - Normal Rules   Fri Sep 29, 2017 4:52 pm

 vs. 

Едни от най-техничните и най-талантливите се срещат на ринга на федерацията, и то за пръв път изобщо в историята на този бизнес! Невил и Коуди имат доста опит зад гърба си, но само един ще успее и ще надделее. Кой ще е той? Ще разберем след малко!

_________________

All-Time Record:
|W:0|D:0|L:O|
Randy Orton:
|W:0|D:0|L:O|
Back to top Go down
View user profile http://wwebgfed.forumotion.eu
Dropper

avatar

Posts : 2
Join date : 2017-09-28

PostSubject: Re: 2. Neville vs. Cody Rhodes - Normal Rules   Fri Sep 29, 2017 5:27 pm

Невил - един от забравените, така да се каже. Бивш Cruiserweight шампион, бивш NXT шампион, бивша суперзвезда в NJPW. Талантът му е огромен, роден е готов. Готов е и сега да разкатае фамилията на Коуди Роудс - също един човек, който умее да наказва, не знае как да прощава, знае как да действа и мачка всичко наред. В момента и двамата се изправят пред някакво предизвикателство. Всеки за другият ще бъде прекалено сложен, всеки ще бъде някаква изненада. Но тази вечер именно заради това сме се събрали - заради изненадите. Компанията е на път да процъвти. Залата е препълнена, като 100 билета бяха безплатни - бонус за хората, които не могат да си позволят да са тук. Разбира се, че не само това е и бонуса за феновете на кеча - билетите бяха лесни за купуване, защото бяха и евтини. Не се е налагало някой да си бърка в джоба и то доста. Намаленията за деца също бяха включени. Това само и единствено се прави, за да може да се привлекат фенове. Разбира се, че нужда от фенове има. А и сега ни предават на живо, в нашият Network. Абонирайте се, за да може да гледате всяко шоу, всеки турнир на живо или на запис с най-високо качество - всичко зависи от нас, ние само предоставяме. Ето сега например Невил и Роудс не си е за изпускане. Всъщност, това ще си проличи в следващите десетина минути, така че-е, гледайте.
Back to top Go down
View user profile
 
2. Neville vs. Cody Rhodes - Normal Rules
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Cody Rhodes Is One Hell of a Supervillain
» Cody Rhodes - learnt a lot from Cena
» Cody Rhodes injured at Main Event taping
» Cody Rhodes signs for Newcastle Utd!!
» Cody Rhodes: Growing Up In WCW

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
WWEBGFederation :: Weekly Shows :: RAW-
Jump to: